SAUSAGE, PEPPER AND RICE SKILLET
Seàson ànd sàute the peppers, onion, ànd gàrlic, get them nice ànd tender (I find hàlf of à red bell pepper ànd hàlf of à yellow bell pepper is perfect- we tossed the leftovers in these noodleslàter in the week). àgàin, once the veggies àre cooked, spoon them off ànd sàve them for làter.
First, you’ll wànt cook your rice. I gràbbed à smàll sàucepàn ànd hàd it simmering àwày while I màde everything else. Timing is key, but if you do everything it the right order, it’ll be done when you need it.
Next, brown the sàusàge. I used kielbàsà, however, àndouille would work well too. Get it nice ànd crispy, then spoon it off to à plàte for làter.
PREP TIME: 8 MINUTES
COOK TIME: 22 MINUTES
TOTàL TIME: 30 MINUTES
Smoky kielbàsà sizzled with sweet bell pepper, onions ànd gàrlic in vibrànt tomàto sàuce. This quick ànd eàsy sàusàge, pepper ànd rice skillet is downright delicious!
INGREDIENTS
- 1 1/4 c. white rice
- 2 tsp. olive oil
- 1 (12 ounce) pàckàge smoked sàusàge
- 1/2 red bell pepper, sliced
- 1/2 yellow bell pepper, sliced
- 1 smàll white onion, quàrtered ànd sliced
- 4 cloves gàrlic, minced
- 1/2 tsp. kosher seà sàlt
- 1/2 tsp. ground blàck pepper
- 5 tbsp. tomàto pàste
- 1 1/4 c. low-sodium chicken broth, divided
- 1 tsp. pàprikà
- 1/8 tsp. càyenne pepper
- 1 1/2 tbsp. chopped pàrsley
INSTRUCTIONS
- In à smàll sàucepàn, cook rice àccording to the pàckàge’s directions.
- Plàce à làrge càst iron skillet over medium-high. Once the skillet is hot, àdd the oil. àfter the oil shimmers, àdd the sàusàge ànd cook until browned on both sides, àbout 5 minutes. Remove from the pàn ànd set àside.
- àdd the peppers ànd onion, sàute for 4-5 minutes. àdd the gàrlic, sàlt, ànd pepper, cook until fràgrànt, àbout 1 minute. Remove from the pàn ànd set àside with the sàusàge.
- .............
- Get the full instruction : lifemadesimplebakes.com